Masters Of Fire

Forum Sojuszu

• Nie jesteś zalogowany.

#1 2008-06-17 23:51:00

Black

Admin

status 2200239
8473930
Call me!
Punktów :   

Muzyka

Witam

Trzeba kiedyś zacząć się bardziej integrować, poznawać no i rozmawiać ze sobą więcej. Także wpadłem na pomysł założenia tego tematu. Kierowałem się dwoma rzeczami zakładając ten wątek. Pierwszą jest to co napisałem wcześniej "Trzeba kiedyś zacząć się bardziej integrować, poznawać no i rozmawiać ze sobą więcej." a druga która jest dosłownie związana z celem tego działu to fakt, że interesuję się DJ'stwem i ogólnie muzyką, mixowaniem, graniem na imprezach itp. itd.

Temat ma za zadanie pokazać nam kto jakiej muzyki słucha, ale nie tylko. Ma też za zadanie być miejscem wymiany utworów - dosłownie chodzi o to, że jeśli ktoś ma jakieś fajne nutki, czy też szuka czegoś (zna tytuł a nie umie się tego doszukać, lub potrzebuje muzykę z danego rodzaju) to daje tutaj informacje o tym i reszta pomaga w miarę możliwości Utwory można zamieszczać podając :

(przykład)

1. Tytuł i wykonawcę : Alex M Vs Marc Van Damme - Rock The House (Original Mix)
2. Podając od razu link do miejsca gdzie można dany utwór pobrać : http://www5.zippyshare.com/v/98463022/file.html

Jeśli ktoś ma piosenkę na dysku i nie wie gdzie ją wrzucić aby było ją łatwo ściągnąć, to polecam : http://www1.zippyshare.com/

A więc, piszemy tutaj o swoich zainteresowaniach dotyczących muzyki oraz pomagamy sobie w zdobyciu interesujących nas nutek Nie wstydzimy się żadnego rodzaju muzyki, każda ma w sobie to coś nawet Disco Polo - niby nikt nie słucha i nie lubi, a każdy się chętnie przy tym bawi
Z racji że interesuję się w dużej mierze muzyką i nią zajmuję, mogę czasem być bardzo upierdliwy i zamieszczać tutaj co chwile jakąś nutkę której szukam, ale także mogę wam dużo pomóc. Myślę że w moich zbiorach liczących ponad 10 tyś utworów znajdzie się coś, co was interesuje

Mam nadzieję, że temat przypadnie do gustu Zapraszam serdecznie do czynnego udziału Troszkę szerzej o swoich zainteresowaniach muzyką i jej rodzajami napiszę później Pozdrawiam Black

http://img507.imageshack.us/img507/2449/black4qj5.jpg

#2 2008-06-18 10:13:29

Crazy

Użytkownik

Punktów :   

Re: Muzyka

Siemka To ja wtrące cos mojego

Co ja lubie? Nie mam jakiegoś ukierunkowanego kierunku słuchania muzyki, ale napewno duzo zależy od sytuacji w jakiej sie znajduje:) Jesli jestem na imorezie to lubie techno ale nie takie "unc unc" gdzie jest dwa dzwięki na cała piosenke tylko wole melodyjne techno typu Scooter albo jakieśpolskie przeróbki znanych piosenek Rocka raczej nie lubie szczegolnie tego hardcorowego ale np Lubie zespół Nigtwish, ogolnie jestem wielkim optymista tak na mnie mówia ale lubie tez czasami posłuchać sobie w domowym zaciszu jakis smętów i sie pozastanawiać nad zyciem, ogolnie bardzo lubie jakes sliczne nawet smutne piosenki i nie wprawiaja mnie one w smutek:) Disco Polo tak jak powiedziała Black nikt nie lubi a każdy zna na pamięc Powiem tyle ja lubie bardzo a szczegolnie bawic sie przy nim Bardzo lubie tanczyc tak w parze i uwarzam ze Disco jest do tego najlepsza muzyka To chyba tyle jak bede mogł pomoc w jakiś nutkach to oczywiscie pomoge Pozdrawiam

Przegrywa tylko ten, kto się sam poddaje!!!

#3 2008-06-18 22:31:42

Nietomna

Moderator

Punktów :   

Re: Muzyka

Hej u mnie z muzyką jest różnie, aczkolwiek staram się trzymać gitarowego nurtu, a moc utowru nie zna znaczenia (kiedyś słuchając Behemoth'a zasnęłam ^^). Lubię też muzykę jako melodie, głównie weselsze poważniejsze kawałki, hymny narodowe, organizacji, etc. soundtracki, OST do gier i muzyka pisana specjalnie na takie okazje jak Hallowen (Nox Arcana czy Midnight Syndicate) czy pod sesje RPG jak również od czasu do czasu zachaczająca o średniowiecze A Disco-polo musi mieć tekst wyjątkowo ambitny żebym go słuchała dłuższy czas, np. Po Twojej pysznej zupie / Nie ruszam pupy z klopa /Ta zupa była z mlekiem/ Na mleko mam alergię A jak do tańca to tylko niech rytm ma niezbyt głośny ^^ ... albo cos więcej oprócz rytmu

Na dole zamieszczam link do kawałka Nox Arcan'y właśnie ... jak to Mama mówi "grobowy" ^^' Zresztą tytuł "Memento Mori" sam na to wzkauje ^^ Polecam przed spaniem

http://www2.zippyshare.com/v/68277624/file.html

Stopka forum

RSS